Karpaten Turism

Despre noi

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerea de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Cu o reputaţie ireproșabilă și o echipă dedicată, meritele companiei Karpaten Turism au fost recunoscute atât prin colaborările de lungă durată cu brand-uri internaţionale de renume în industria turismului, cât și prin premiile câștigate la competiţiile de specialitate, fiind aleasă în 2016, 2017 și 2019 “Cea mai bună agenţie de Incoming din România”, iar la gala din 2021 câștigând Premiul 1 la categoria „Best Initiative for Supporting Global Tourism”, pentru lansarea în premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, în perioada pandemiei de coronavirus.

Karpaten Turism a adus, anual, peste 150.000 de turiști străini în România până în 2019, organizând pentru aceștia pachete complexe de circuite cu autocarul și croaziere pe Dunăre.

În prezent, deţinem în flota proprie 16 autocare moderne, două nave de croazieră în Delta Dunării și două hoteluri, Hotel Piemonte**** din Predeal și Casa Bazna*** din jud. Sibiu, investind continuu în cei peste 200 de angajaţi ai noștri și susţinând dezvoltarea sustenabilă a turismului la nivel naţional.

Odată cu lansarea Diviziei de Outgoing, în 2007, ne-am extins activitatea, incluzând în portofoliul de produse o largă varietate de programe turistice: circuite externe, sejururi, chartere și croaziere în toate colţurile lumii.

La sfârșitul anului 2020, după o perioadă cu multe incertitudini și oferte turistice restrânse la doar câteva destinații pentru publicul român, Karpaten Turism a lansat chartere cu zbor direct către cele mai râvnite destinații din lume: Maldive, Republica Dominicană, Kenya, Capul Verde, Madeira și Croația.

În 2022, peste 100.000 de turiști au ales pachetelor noastre de vacanță, destinațiile cele mai populare fiind: Turcia, Grecia, Egipt, Spania, Italia, Portugalia, Tunisia, Dubai, Maldive, Republica Dominicană, Capul Verde, Zanzibar, Kenya, Seychelles și Croația. 

“La Karpaten Turism, suntem de părere că obiceiul de a călători nu ar trebui să fie considerat un lux, ci o nevoie care asigură dezvoltarea societăţii în care trăim, iar asta ne motivează să concepem pachete turistice interesante și accesibile unui public cât mai larg.”